О нама

Војна установа „Дедиње“ Београд послује у саставу Сектора за материјалне ресурсе Министарства одбране Републике Србије.

Основне делатности установе су пружање угоститељских, трговачких, смештајних и услуга одевања како припадницима МО РС и Војске Србије, тако и свим осталим грађанима и страним гостима.

Наша установа није директни корисник буџетских средстава и наше пословање зависи искључиво од нашег рада и резултата остварених на тржишту – дуга традиција и плејада гостију највишег ранга, домаћих и светских државника, високих војних делегација, уметника… дају нам за право да тврдимо како смо спремни и вољни за отворену тржишну утакмицу.

Користимо и управљамо широким спектром објеката, од којих су за Вас свакако назанимљивији и најатрактивнији: Ресторан Централног Дома Војске Србије у Француској улици, Дом Гарде и Ресторан Кнежев лад у Топчидеру, Клуб ратног ваздухопловства у Земуну, које желимо да Вам представимо и приближимо на овим страницама.

Организујемо свадбене, матурске и све друге врсте свечаности у нашим објектима или путем комплетне кетеринг услуге на локацији коју Ви изаберете.

Стручно и искусно особље, пробрано током деценија успешног рада и према највишим стандардима угоститељско – хотелијерског пословања, спремно је да одоговори свим Вашим захтевима и потребама.

ДОКУМЕНТА:
1. Правилник o начину обављања послова јавне набавке у Војној установи „Дедиње“ Београд

а) 1903-1 од 11.09.2014. године (pdf)

б) 1499-1 од 14.05.2018. године (pdf)

в) 1499-14 од 17.12.2018. године (pdf)

2. Правилник о ближем уређивању поступка јавне набавке (pdf)

3. Интерни план за спречавање корупције у јавним набавкама (pdf)

4. План јавних набавки за 2020. годину (pdf)

5. План јавних набавки за 2021. годину (zip)

Ресторани

Централни дом Војске Србије

У саставу Војне установе “Дедиње” налази се више реномираних и познатих ресторана у Београду као и у другим градовима Србије. Дуга традиција организовања свечаности свих врста, свадби, матура, прослава, како за припаднике Војске Србије, тако и за све заинтересоване грађане.

Одевање

Одевање официра и подофицира

Војна установа "Дедиње" у оквиру свога пословања има и делатност одевања која се бави снабдевањем официра и подофицира ВС као и кадета ВА са артиклима униформе из Комплета службене и свечане униформе. Продаја униформе се врши кроз две стационарне продавнице у Београду и Нишу.